Perhekuvat ja juhlat

Merkkipäivät, valmistuminen, häät, lapsen syntymä….

…elämässä on paljon syytä juhlaan ja noiden hetkien tallentaminen on tärkeää!

Kuvaan tilauksesta muotokuvat ja yhteiskuvat eri tarpeisiin. Alla muutamia esimerkkejä:

YLIOPPILAS- JA RIPPIKUVAT

Ylioppilaaksi valmistuminen ja ripille pääseminen ovat arvokkaita tapahtumia, jotka ansaitsevat tulla ikuistetuksi valokuvan muodossa. Jos asiakkaalla ei ole mielessä sopivaa kuvauspaikkaa, on minulla ehdottaa sopivia kuvauspaikkoja. Kuvauksen ei tarvitse tapahtua välttämättä valmistujaispäivänä, vaan kuvaus voidaan toteuttaa myös ennen tai jälkeen juhlapäivän.Tärkeintä on ikuistaa elämäsi kohokohta.

HÄÄKUVAT

Kuvaan hääaiheisia kuvia niin juhlapaikalla kuin miljöössäkin. Kuvaukset voidaan aloittaa jo hääparin valmistautuessa päivään. Tämän jälkeen on oiva paikka potreteille. Juhlapäivän kulkua kuvaan sovittuun ajankohtaan saakka, olipa kyse sitten lyhyestä tai koko päivän kestävästä juhlasta. Hääkuvauksiin kuuluu yhteinen ennakkopalaveri, jossa suunnitellaan yhdessä hääparin kanssa kuvauksen tyyli. Tiesithän, että myös koemeikkipäivänä kuvaus on mahdollista. Hääkuvaus on yhteistyötä ja kuvaaja on merkittävässä roolissa tunnelmallisten kuvien luonnissa. Tarjoan myös pienempiä hääkuvauspaketteja sekä kihlajaiskuvauksia.

Perhekuvaukset

Perhekuvauksessa kaikki asiat ovat räätälöitävissä asiakkaan mielen mukaiseksi. Kuvaan pieniä ja suuria perheitä. Perhekuvauksiin tulevat lapset voivat olla vasta elämänsä alkutaipaleella tai jo aikuisuuden kynnyksellä olevia nuoria. Perhekuvaus voidaan toteuttaa joko niin sanottuun perinteiseen tapaan, tai sitten asiakkaan halutessa myös sensuelleina kokonaisuuksina. Kuvaan perheitä myös heidän kotonaan.

Perhekuvaus tarjoaa elämyksen, josta jää mukava muisto. Tervetuloa kaiken kokoiset ja -ikäiset perheet kuvauselämykseen.

LAPSIKUVAT

Kuvaan kaiken ikäsiä lapsia. Nuorin kuvattavani on ollut viikon ikäinen. Lapsia kuvatessa tärkeintä on antaa lapsen liikkua vapaasti. Lapsi saa halutessaan leikkiä ja kiipeillä tuolilla, jolloin kuvaustilanteesta tulee rento, Usein parhaat kuvat tulevat jo heti kuvaussession alussa, jolloin lapsi vasta tarkkailee ympäristöään. Siksi luottamuksen syntyminen on erittäin tärkeää jo kuvaushetken alkuvaiheessa. Kohtaan lapset ystävällisesti ja lämminhenkisesti. Itsellänikin on kaksi lasta, joten se edesauttaa lasten kanssa touhuamista.