Perhekuvat ja juhlat

Merkkipäivät, valmistuminen, häät, lapsen syntymä….

…elämässä on paljon syytä juhlaan ja noiden hetkien tallentaminen on tärkeää!

Kuvaan tilauksesta muotokuvat ja yhteiskuvat eri tarpeisiin. Alla muutamia esimerkkejä:

YLIOPPILAS- JA RIPPIKUVAT

Ylioppilaaksi valmistuminen ja ripille pääseminen ovat arvokkaita tapahtumia, jotka ansaitsevat tulla ikuistetuksi valokuvan muodossa. Jos asiakkaalla ei ole mielessä sopivaa kuvauspaikkaa, mutta haluaisi sen tapahtuvan jossain muualla kuin studiossa, on minulla tarvittaessa myös ehdottaa sopivia kuvauspaikkoja. Kuvauksen ei tarvitse tapahtua välttämättä valmistujaispäivänä, vaan kuvaus voidaan toteuttaa myös ennen tai jälkeen juhlapäivän.Tärkeintä on ikuistaa elämäsi kohokohta. Kuvausten hinnat alkaen 150 euroa.

HÄÄKUVAT

Kuvaan hääaiheisia kuvia niin studiossa, juhlapaikalla kuin miljöössäkin. Kuvaukset voidaan aloittaa jo hääparin valmistautuessa päivään. Tämän jälkeen on oiva paikka potreteille. Juhlapäivän kulkua kuvaan sovittuun ajankohtaan saakka, olipa kyse sitten lyhyestä tai koko päivän kestävästä juhlasta. Hääkuvauksiin kuuluu yhteinen ennakkopalaveri, jossa suunnitellaan yhdessä hääparin kanssa kuvauksen tyyli. Tiesithän, että myös koemeikkipäivänä kuvaus on mahdollista. Hääkuvaus on yhteistyötä ja kuvaaja on merkittävässä roolissa tunnelmallisten kuvien luonnissa. Tarjoan myös pienempiä hääkuvauspaketteja sekä kihlajaiskuvauksia. Voit käydä tutustumassa töihini ennakkoon ajanvarauksella studiollani. Hääkuvausten hinnat alkaen 195 euroa.

Perhekuvaukset

Perhekuvauksessa kaikki asiat ovat räätälöitävissä asiakkaan mielen mukaiseksi. Kuvaan pieniä ja suuria perheitä. Perhekuvauksiin tulevat lapset voivat olla vasta elämänsä alkutaipaleella tai jo aikuisuuden kynnyksellä olevia nuoria. Perhekuvaus voidaan toteuttaa joko niin sanottuun perinteiseen tapaan, tai sitten asiakkaan halutessa myös sensuelleina kokonaisuuksina. Kuvaan perheitä myös heidän kotonaan.

Perhekuvaus tarjoaa elämyksen, josta jää mukava muisto. Tervetuloa kaiken kokoiset ja -ikäiset perheet kuvauselämykseen. Perhekuvausten hinnat alkaen 195 euroa,

LAPSIKUVAT

Kuvaan kaiken ikäsiä lapsia. Nuorin kuvattavani on ollut viikon ikäinen. Studiolta löytyy pientä kuvausrekvisiittaa, mutta mukaan voi halutessaan ottaa myös vaikka lapsen oman lempilelun. Lapsia kuvatessa tärkeintä on antaa lapsen liikkua vapaasti. Lapsi saa halutessaan leikkiä ja kiipeillä tuolilla, jolloin kuvaustilanteesta tulee rento, Usein parhaat kuvat tulevat jo heti kuvaussession alussa, jolloin lapsi vasta tarkkailee ympäristöään. Siksi luottamuksen syntyminen on erittäin tärkeää jo kuvaushetken alkuvaiheessa. Kohtaan lapset ystävällisesti ja lämminhenkisesti. Itsellänikin on kaksi lasta, joten se edesauttaa lasten kanssa touhuamista. Lapsikuvausten hinnat alkaen 150 euroa,