Kuvauselämykset

Mitäpä jos toteutettaisiinkin kuvaukset hieman eri tavalla?

Kuvaustilanteen ja valokuvien ei aina tarvitse olla “saman vanhan perinteen” mukaan toteutettuja.
Pönötyskulttuuri on jo historiaa.
Voimme yhdessä toteuttaa studiossa tai miljöössä toiveidesi mukaisen uudenlaisen kuvaushetken!
Alla muutamia esimerkkejä erilaisista valokuvaustilanteista:

vanhan ajan tyyliset -kuvat

Vanhaan aikaan sidoksissa olevat kuvaukset on itse kehittämäni konsepti, jonka ideana on päivittää vanha valokuva tähän päivään, mutta perinteitä kunnioittaen. Jos sinulla on siis olemassa esimerkiksi kuva isoäidistäsi ja haluaisit päivittää kyseisen kuvan tähän päivään siten, että samanhenkisessä kuvassa esiintyykin vaikka lapsesi, niin se onnistuu kun otat minuun yhteyttä!

Minulta löytyy vanhaan tyylin sopivaa vaaterekvisiittaa, esimerkiksi takkeja, villapaitoja ja lakkeja. Voit myös itse tuoda halutessasi mukanasi omaa sukusi kuvausrekvisiittaa. Voit tuoda vaikka vaarin vanhan takin tai mummosi mekon. Voit ottaa mysö vahan valokuvan mukaan joka on lähtökohtana kuvaustyyliin.

MUOTOKUVAT

Kuvaan muotokuvia pääasiassa omalla studiolla, joka sekin mahdollistaa kuvien monipuolisuuden. Valaisulla voidaan luoda erityylisiä kuvia. Kuvaus voi olla myös liikkuvaa tyyliä. Uutuutena tarjoan videomuotokuvia, joka on ainutlaatuinen tuote.

Studiolle sopii viisikin henkilöä kerralla ja mikäli erikseen sovitaan, niin kuvaaminen onnistuu tarvittaessa muussakin sovitussa ympäristössä. Näin esimerkiksi silloin, jos kuvataan isompia ryhmiä yhdellä kertaa. Muotokuvien ottaminen onnistuu myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlilla tai muissa suvun kokoontumisissa.

TATUOINTIKUVAUKSET

Olen kuvannut viime vuosina tatuoituja ihmisiä, joilla on kuviensa myötä oma tarina kerrottavanaan. Tatuointien takaa löytyy persoonallisia henkilöitä ja kuvaustilanteissa he ovatkin aidoimmillaan. Kuvissa painotan henkilön karismaa, mutta kiinnitän myös huomiota siihen, miten tatuointi saadaan erottumaan sen oikeuttamalla tavalla. Kun ihoasi koristaa taideteos, miksipä et ikuistasi sitä?

IHANA NAINEN

Tarjoan ainutlaatuisen elämys- ja hyvinvointipäivän juuri sinulle, ihana nainen!

Palveluun kuuluu meikki, kampaus, stailaus ja valokuvaus. Kolme tuntia kestävän kuvaussession aikana sinulla on käytössäsi ammattivalokuvaajan ohella myös ammattitaitoinen meikkaaja/kampaaja. Näissä kuvauksissa sinulla on mahdollisuus kokeilla joko hillitympää tai sitten räväkämpää tyyliä. Voit tulla kuvauksiin yksin tai ystäväsi kanssa.

Vieritä ylös