Kuvauselämykset

Mitäpä jos toteutettaisiinkin kuvaukset hieman eri tavalla?

Kuvaustilanteen ja valokuvien ei aina tarvitse olla “saman vanhan perinteen” mukaan toteutettuja.
Voimme yhdessä toteuttaa studiossa tai miljöössä toiveidesi mukaisen kuvaushetken!
Alla muutamia esimerkkejä erilaisista valokuvaustilanteista:

OLD STYLE-kuvat

Old Style-valokuvaukset on itse kehittämäni konsepti, jonka ideana on päivittää vanha valokuva tähän päivään, mutta perinteitä kunnioittaen. Jos sinulla on siis olemassa esimerkiksi kuva isoäidistäsi ja haluaisit päivittää kyseisen kuvan tähän päivään siten, että samanhenkisessä kuvassa esiintyykin vaikka lapsesi, niin se onnistuu kun otat minuun yhteyttä!

Minulta löytyy vanhaan tyylin sopivaa kuvausrekvisiittaa, esimerkiksi takkeja, villapaitoja ja lakkeja. Voit myös itse tuoda halutessasi mukanasi omaa kuvausrekvisiittaa. Uudet ja ennen kuvaamattomat vanhaan tyyliin sopivat otokset onnistuvat myös.

MUOTOKUVAT

Kuvaan muotokuvia pääasiassa omalla studiolla, joka sekin mahdollistaa kuvien monipuolisuuden. Studiolle sopii viisikin henkilöä kerralla ja mikäli erikseen sovitaan, niin kuvaaminen onnistuu tarvittaessa myös erikseen sovitussa ympäristössä. Näin esimerkiksi silloin, jos kuvataan isompia ryhmiä yhdellä kertaa. Muotokuvien ottaminen onnistuu myös vaikkapa syntymäpäiväjuhlilla tai muissa suvun kokoontumisissa.

TATUOINTIKUVAUKSET

Olen kuvannut viime vuosina tatuoituja ihmisiä, joilla on kuviensa myötä oma tarina kerrottavanaan. Tatuointien takaa löytyy persoonallisia henkilöitä ja kuvaustilanteissa he ovatkin aidoimmillaan. Kuvissa painotan henkilön karismaa, mutta kiinnitän myös huomiota siihen, miten tatuointi saadaan erottumaan sen oikeuttamalla tavalla.

IHANA NAINEN

Tarjoan ainutlaatuisen elämys- ja hyvinvointipäivän juuri sinulle, ihana nainen!

Palveluun kuuluu meikki, kampaus, stailaus ja valokuvaus. Kolme tuntia kestävän kuvaussession aikana sinulla on käytössäsi ammattivalokuvaajan ohella myös ammattitaitoinen meikkaaja/kampaaja. Näissä kuvauksissa sinulla on mahdollisuus kokeilla joko hillitympää tai sitten räväkämpää tyyliä. Voit tulla kuvauksiin yksin tai ystäväsi kanssa.

Vieritä ylös